Składniki:
wywar drobiowu | 1,5 l |
seler | 1 sztuki |
marchew | 2 sztuk |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
groch | 200 g |
pieczarki | 100 g |
masło | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
tymianek | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
wywar drobiowu | 1,5 l |
seler | 1 sztuki |
marchew | 2 sztuk |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
groch | 200 g |
pieczarki | 100 g |
masło | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
tymianek | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: