Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RUMSZTYK

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 0,5 kg
mąka 20 gram
tłuszcz
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: RUMSZTYK

Mięso pokroić w plastry, rozbić tłuczkiem na owalne placki. Posypać solą i mąką. Na silnie rozgrzanym tłuszczu smażyć mięso z każdej strony po 3 - 4 minuty. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak