Składniki:
ziemniaki | 80 dkg |
ser pleśniowy niebieski | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
sos | |
musztarda dijon | 1 łyżka |
miód | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
ziemniaki | 80 dkg |
ser pleśniowy niebieski | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
sos | |
musztarda dijon | 1 łyżka |
miód | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: