Składniki:
wołowiny | 4 plastry |
jabłka | 4 |
cebule | 2 |
tartego chrzanu | 4 łyżki |
żórawiny | 4 łyżki |
białego wytrawnego wina | 4 łyżki |
sól | - - |
pieprz | - - |
bulion | 1 szklanka |
filet z indyka pieczony lub wędzony | 4 plastry |
wołowiny | 4 plastry |
jabłka | 4 |
cebule | 2 |
tartego chrzanu | 4 łyżki |
żórawiny | 4 łyżki |
białego wytrawnego wina | 4 łyżki |
sól | - - |
pieprz | - - |
bulion | 1 szklanka |
filet z indyka pieczony lub wędzony | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: