Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe Saszłyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 500 g
pieczarki 500 g
cebula 2 szt.
przyprawa kucharek
olej
papryka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe Saszłyki

Boczek i paprykę kroimy w kawałki, cebulę dzielimy na pół. Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy przyprawy, wlewamy olej. Wszystko dokładnie wymieszać, odstawić na 2 godz. Następnie na zmianę wszystkie nasze składniki nadziewamy na patyczki. Wstawiamy do piekarnika na 30 min, pod folią aluminiową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 01.06.2011 16:26
ale bym takie zjadła!
1j1o1l1a1 10.03.2011 13:56
niedługo nadejdzie sezon grillowy...można wykorzystać...poza sezonem szaszłyki robię w kuchni z rożnem...
iziona 10.03.2011 13:49
Jakie kolorowe i zapewne pyszne .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak