Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski z Boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 1/2 opkaowania
boczek wędzony 20 dag
ser biały 15-20 dag
cebula 1 sztuka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski z Boczkiem

Makron gotujemy w/g przepisu na opakowaniu. W tym samy czasie na rozgrzany olej wrzucamy boczek pokrojny w plasterki i posiekaną cebulkę. Cebulke szklimuy ok. 10 min. Makaron odcedzić, przesypać na talerz, na wierzch przełożyć cebulkę z boczkiem i posypać zimnym serem. Smacznego !!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 28.09.2011 08:12
ciekawe
iwona332 19.07.2011 11:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak