Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolompsy z papryką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 50 dag
cebula 4 sztuki
olej 1 szklanka
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Rolompsy z papryką

Płaty śledzi osuszyć ręczniczkiem papierowym.
Na każdym płacie śledzia układamy plaster cebuli i kawałek papryki na szerokość śledzia.
Płaty zwijamy w rulony i spinamy wykałaczkami.
Układamy ściśle w naczyniu i zalewamy olejem, schładzamy 24 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 01.06.2012 11:21
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak