Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZONE ZIEMNIAKI Z PIECZARKAMI

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 dag.
pieczarki 50 dag.
ziemniaki 1 kg.
masło 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONE ZIEMNIAKI Z PIECZARKAMI

Ziemniaki umyć, wrzucić do osolonego wrzątku i gotować ok. 10 min. Odsączyć, każdy zawinąć w folię, piec w piekarniku ok. godzinę.
Fasolę ugotować w osolonej wodzie. Pieczarki usmażyć na maśle, dodać fasolkę. Upieczone ziemniaki lekko wydrążyć, nafaszerować pieczarkami z fasolą. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Allice 17.06.2011 20:39
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak