Składniki:
jajko | 1 sztuka |
cielęcina bez kości | 400 gram |
mleko | 0,5 szklanki |
masło | 40 gram |
pietruszka | 100 gram |
cebula | 2 sztuki |
seler | 100 gram |
marchew | 100 gram |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bułka | 1 sucha |
jajko | 1 sztuka |
cielęcina bez kości | 400 gram |
mleko | 0,5 szklanki |
masło | 40 gram |
pietruszka | 100 gram |
cebula | 2 sztuki |
seler | 100 gram |
marchew | 100 gram |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bułka | 1 sucha |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: