Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa ze śmeitaną

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar drobiowo-wołowy 1,5 l
masło 2 łyżki
mąka 2 łyżki
cebula 400 g
śmietana 50 ml
natka pietruszki 1 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa ze śmeitaną

cebulę obrać pokroić w kostkę podsmażyć na maśle zalać wywarem ugotować następnie przetrzeć połączyć ze śmietaną i mąką chwilę pogotować dodać natkę oraz przyprawy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak