Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron domowy Kasi

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 500 g
jajko 4 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron domowy Kasi

Wszystkie składniki zagnieść na twarde ciasto. Rozwałkować i pokroić. Cienkie kluski do rosołu, szersze do innych zup. Gotować na osolonej wodzie, dopóki nie wypłynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 24.02.2014 11:36
świetny makaron
gacopierz23 17.11.2013 22:25
pamiętam taki u babci na niedzielnym obiedzie
adelajda 16.10.2013 09:34
Bardzo lubię domowy makaron :)
misia53 15.08.2013 23:51
żaden kupny nie zastąpi domowego
Krystyna32 11.06.2013 18:40
najlepszy domowy
Łukasz15 25.02.2013 17:06
Uwielbiam makaron domowy
IZABELA29 20.12.2012 08:50
ciasto nie może być twarde, bo nie da rady go rozwałkować
mic 04.03.2012 13:50
nie pamiętam kiedy ostatni raz tak jadłem
cooleczka 14.02.2012 18:37
super sprawa, ja jak byłam mała, to robiłam taki makaron z babcią :)
calliope 28.12.2011 08:33
super do rosołku :)
usmiech 17.11.2011 13:16
dobre
Kate131 12.05.2011 07:12
nigdy nie robiłam
Gosia311 19.04.2011 20:59
uwielbiam domowy makaron
barbara11561 28.03.2011 10:45
Pamiętam ,jak w każdą niedzielę robiłam go do pysznego rosołku:):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak