Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z farszem rybnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 600 g
farsz z ryby ugotowanej 250 g
jajko 2 szt
margaryna 150 g
sól do smaku
cebula 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z farszem rybnym

Pieczarki przygotować ,odciąć ogonki,w pieczarkach wydrążyć otwory,korzonki wraz z cebulą posiekać,podsmażyć na margarynie,wystudzić,dodać do farszu i wymieszać,jajko roztrzepać,osolić,farsz nakładać do kapeluszy pieczarek,umoczyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w tartej bułce ,smażyć na margarynie,poddusić pod przykryciem,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 01.01.2012 21:35
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak