Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w panierce

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 300 gram
ocet 6 łyżek
Czosnek suszony Prymat do smaku
cebula biała 1 szt
Majeranek suszony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w panierce

Śledzie zalewamy 6 łyżkami octu, do tego dodajemy ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, obowiązkowo pieprz ziołowy Prymat, szczyptę soli i mielony czosnek. Całość dokładnie mieszamy. Na koniec dorzucamy drobno pokrojoną cebulę. Jeszcze raz mieszamy i odkładamy do lodówki na kilka godzin. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 28.04.2012 11:24
mniam
anja3107 14.11.2011 13:06
ciekawy pomysł
Emiliozo 09.11.2011 18:13
świetny nie tylko na piątek
joanna77 08.08.2011 17:36
super śledziki
ronald88 04.07.2011 17:02
super
AgaS10 20.06.2011 09:55
świetne:)
Kuchareczekjeden 31.05.2011 05:30
lubimy śledziki
Ania67 25.03.2011 09:17
ciekawe
magical66 09.03.2011 14:13
lubię takie śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak