Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kalarepki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 2 szt
papryka czerwona 1 szt
cebula 1 szt
czerwone porzeczki 1/2 szklanki
natka pietruszki 1 lyzka
śmietana 1/2 szklanki
musztarda 1 lyzeczka
sok z cytryny 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kalarepki

kalarepe zetrzec na tarce, skropic sokiem z cytryny, pokraiac w cieniutkie paseczki papryke, dodac do kalarepy, dodac drobno posiekana cebule oraz porzeczki, smietane wymieszac z musztarda , oblac surowke, przyprawic do smaku, posypac natka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 17.01.2012 15:29
dziekuje
krystyna24 24.11.2011 14:10
pycha
Magdalena1110 10.10.2011 21:20
fajna
motomaniak 30.06.2011 13:17
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak