Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa grzybowa jarska

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 opakowanie
masło 3 łyżki
grzyby suszone 50 g
cebula 1 sztuka
natka pietruszki 1 łyżki
pieprz 1 szczypta
przyprawa do zup 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowa jarska

grzyby umyć namoczyć ugotować na małym ogniu następnie wyjąć drobno pokrajać warzywa oczyścić opukać pokrajać w paseczki podsmażyć na maśle zalać wodą ugotować połączyć z wywarem i warzywami pogotować dodać posiekaną natke pietruszki doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak