Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto z ostroboka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ostrobok 1 kg
ryż 300 g
masło 40 g
rodzynki 40 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z ostroboka

Ostroboka oczyścić,wyfiletować,zdjąć skórę,pokroić w grubą kostkę ,osolić,przygotować ryż,wsypać do wrzącej wody ,osolić i dodać masło ,przykryć,wstawić do piekarnuka ,po 5 min wyjąć,dodać rybę,wymieszać i jeszcze raz wstawić do piekarnika na 20 min,rodzynki wypłukać i dodać do ryby,można podawać z sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 20.05.2011 23:56
pyszności
teresa18 16.05.2011 16:54
ciekawy smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak