Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Plasterki ziemniaczane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
olej 500 ml
sól 1 łyżeczka
ketchup 1 porcja

Przepis i sposób przygotowania na: Plasterki ziemniaczane

obieramy i kroimy na najcieńsze plasterki ziemniaki. Rozgrzewamy patelnię z olejem. Poplasterkowane Ziemniaki smażyć do zarumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 01.08.2011 20:13
dobre
irenka 08.03.2011 22:00
też takie robię ale na obiad ,podaje z surówką
1j1o1l1a1 08.03.2011 20:35
zawsze smaczne...chociaż czasem nie chcą mi się przypiec :(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak