Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KRUCHUTKIE BEZIKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 1 szkl
mąka ziemniaczana 1 łyżka
białko 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: KRUCHUTKIE BEZIKI

Dobrze schłodzone białka ubić z szczyptą soli na sztywno dodając pod koniec ubijania małymi partiami cukier puder.Na koniec wymieszać delikatnie z 1 łyżką mąki ziemniaczanej.Wyciskać rękawem cukierniczym lub przekładać łyżeczką na blaszkę wyłożoną papierem.Piec (a właściwie suszyć) w temperaturze 100 stopni przez 1 godzinę a nawet dłużej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 16.05.2013 22:59
Dla mnie super
Dorian 16.01.2013 08:09
pyszne i sliczne
Wafelek2601 30.11.2012 09:01
Super
IKrakowianka 07.06.2012 20:29
słodkie pychotki :)
junox 01.01.2012 22:28
pyszne
MAŁY 20.11.2011 14:09
jakie fajne
Andzia1977
Andzia1977 07.11.2011 22:15
uwielbiam świeże bezy
IZABELA29 14.08.2011 08:24
że dopiero dojrzałam ten przepis...
alaaa 17.06.2011 16:17
wyszły ci super
agogo2 21.03.2011 14:05
swietnie wyszly
misia53 20.03.2011 02:58
śliczne te beziki...
ben-ka 09.03.2011 10:13
Muszą być pyszne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak