Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut na czerwono

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z halibuta 800 g
czosnek 3 ząbki
koncentrat pomidorowy 100 g
mleko 250 g
jajko 2 szt
mąka 200 g
olej 250 9
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut na czerwono

Filety opłukać,pokroić na porcje,natrzeć czosnkiem i z obydwu stron posmarować koncentratem pomidorowym,z mąki ,mleka i jajek zrobić ciasto,rybę obficie maczać w cieście i smażyć na oleju ,podawać z frytkami i pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak