Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1/3 kostki
woda 2 łyżki
cukier puder 0,5 szklanki
kakao 2/3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

do roztopionej margranynie w garnuszku dodajemy wodę, cukier puder i kakao. Powodzenia!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 25.09.2011 11:54
Czekoladową polewę zawsze robiłam z cukrem, ale Twoja z cukrem pudrem też jest dobra :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak