Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z arbuzem i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 2 szklanki
cebula czerwona 4 szt
jabłko 15 dag
natka pietruszki 2 łyżki
sos
jogurt naturalny 30 dag
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
orzechy włoskie 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z arbuzem i cebulą

Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.Jabłko umyć,osuszyć,oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w kostkę.Wszystkie składniki wymieszać.Jogurt wymieszać z musztardą,przyprawić solą i pieprzem.Surówkę polać sosem i wymieszać.Podawać z bagietką.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 09.03.2011 12:48
smaczna i zdrowa
Mala 08.03.2011 16:40
ciekawa jestem smaku tego arbuza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak