Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lazanka z patelni

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowany kurczak 1 szt
pieczarki 1 op
przyprawa po węgiersku 1 op
makaron nitki 1 op
ser żółty 10 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: Lazanka z patelni

Kurczaka podrobić i posypać przyprawą po węgiersku.Wlać troszkę oliwy na patelnię i wrzucić przygotowanego kurczka. Dołożyć starte pieczarki. Po kilku minutach dołożyć ugotowany makaron. Włożyć 2 duże łyżki musztardy. Nałożyć na wszystko kilka plastrów żółtego sera, przykryć pokrywką i poczekać,aż ser się ropuści. Polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof18
Krzysztof18 06.11.2011 05:29
dobre
Margo1 02.06.2011 09:25
ciekawe..
Margo1 02.06.2011 09:25
ciekawe..
radosna29 12.05.2011 20:22
fajny przepis godny wyprubowania
Tomasz17 02.03.2011 20:07
fajne i smaczne
matii6 09.01.2011 21:16
ciekawe
Marzena40 19.12.2010 16:19
ciekawy przepis
aisoglam 04.12.2010 20:00
takich jeszcze nie próbowałam ;)
alaaa 21.10.2010 10:57
ciekawe
eli82 27.09.2010 17:14
ciekawe
Babciagramolka 26.09.2010 23:03
Tylko czemu w przepisie jest makaron nitli , w nazwie łazanki a na zdjęciach Creste di gallo czyli kolanka ozdobne . W dodatku zdjecia kurczaka ( 1 ) i pieczarek ( 2 ) są te same przy Zapiekankach.
eli82 10.09.2010 19:02
super
iknkirke 15.06.2010 19:39
Ciekawy przepis. Muszę spróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak