Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOKOSANKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 5 szt
cukier puder 1 szkl
kokos 200 gram
cukier wanilinowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: KOKOSANKI

Dobrze schłodzone białka ubić na sztywną pianę,dodając pomału cukier i cukier waniliowy.Wsypać kokos i powoli wymieszać z piana.Wykładać na blaszkę łyżeczką kulki,piec w 150 stopniach 20 minut na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 17.12.2013 19:41
uwielbiam je
Dorian 15.12.2013 20:16
pyszne ciasteczka
Róża1 01.09.2013 23:29
przepyszne ciasteczka:-)
barbara11561 24.03.2013 14:46
ja zawsze robię na białkach,te akurat mocniej mi się spiekły
anemon 07.12.2012 17:30
Jeszcze nie robiłam kokosanek na białkach, zawsze boję się, że jak napisała Misia, wyjdą mi placki, A Tobie bardzo ładnie się upiekły.
hahanka 14.10.2012 11:33
super pomysł
Krystyna32 12.08.2012 09:16
super
agnieszka214 03.06.2012 17:33
lubie takie
Jaheira11 05.10.2011 10:44
moje ulubione
misia53 24.08.2011 14:26
a dlaczego mi takie placki wychodzą , niewyrośnięte....
smakoszek 02.08.2011 18:27
pyszne
Justa32 12.07.2011 07:55
pyszniutkie były
Ania67 04.06.2011 08:27
pycha
eli82 17.04.2011 17:03
mniam
MAŁGORZATA108 08.03.2011 14:59
Ciekawy pomysł.
barbara11561 08.03.2011 13:29
białka można nawet mrozić
ben-ka 08.03.2011 12:45
No właśnie..białka - a ja białka wyrzucam:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak