Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 1
jabłko kwaśne 1
olej słonecznikowy
cebula
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę szatkujemy, dodajemy do niej starte na tarce jabłko i marchewkę oraz cebulkę. Wszystko to mieszamy i polewamy odrobiną oleju. Można dodać również sól do smaku, chociaż ja tego nie robię. Surówka ta idealnie nadaje się jako dodatek do ryb.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Chojłówna 29.06.2012 21:01
mniam
Mariusz10 18.04.2012 19:31
fajna
Wacław 02.04.2012 08:06
bardzo lubię
Emilia21 28.11.2011 08:51
uwielbiam
Emiliozo 04.10.2011 18:25
wygląda jak z marchewki
Joanna108
Joanna108 01.08.2011 21:44
też taką robię
Angelika10 24.05.2011 21:21
Pyszna szczególnie zimą.
jeta72 09.04.2011 21:25
do obiadku w sam raz!!!
m1monika 05.04.2011 21:41
same witaminki!!!
Ania67 09.03.2011 13:58
Samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak