Składniki:
ryż do risotto | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
rosół warzywny | 2 szklanki |
twarożek | 1 op |
sól | do smaku |
szpinak mrożony | 1/2 op |
szczypior | 4-5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
jajko | 3 szt |
ryż do risotto | 1 szklanka |
woda | 1 szklanka |
rosół warzywny | 2 szklanki |
twarożek | 1 op |
sól | do smaku |
szpinak mrożony | 1/2 op |
szczypior | 4-5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
jajko | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: