Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane grahamki czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grahamki 4 szt.
masło 40 gram
sól
czosnek kilka ząbków
sok z cytryny
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane grahamki czosnkowe

Grahamki pokroić w kromki grubości 15 mm, tak aby u dołu były połączone skórką. Masło, sól i rozgnieciony czosnek wymieszać i posmarować kromki. Bułeczki owinąć folią aluminiową i piec w rozgrzanym piekarniku 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 21.07.2012 10:49
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak