Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa z koperkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
filet śledziowy 200 gram
masło 2 łyżki
majonez 2 łyzki
koperek 1/2 pęczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa z koperkiem

Jajka i koperek bardzo drobno posiekać .
Filety śledziowe pokroić w małą kostkę.
Wymieszać z masłem i majonezem.
Przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 02.10.2012 00:29
pyszna
Margo1 02.10.2012 00:29
pyszna
Wiesława1 18.06.2012 09:10
lubię takie rzeczy!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak