Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłecznik na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 1 op
galaretka wiśniowa 2 opakowania
jabłka 1 smażone

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik na zimno

Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie, przecedzić.Galaretkę rozpuścić w/g przepisu na opakowaniu ale z połową wody.Tortownicę wyłożyć biszkoptami, na wierzch wylać jabłka smażone wymieszane z galaretką i rodzynkami. Wstawić do lodówki na 2 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 09.05.2011 21:26
napewno smaczne to ciacho
Krystyna32 11.03.2011 07:05
pyszności
kochanyptysiu 07.03.2011 15:14
bardzo fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak