Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowy w panierce z bazylia

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
jajko 3 szt
bazylia 4 lyzki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
mąka 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: schabowy w panierce z bazylia

plastry schabu rozbic, jakjo rozbeltac z sola i pieprzem, dodac bazylie, dobrze wymieszac, obtaczac schab w jajku, nastepnie w mace a potem w bulce tartej, klasc na goracy olej, smazyc na rumiano

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 07.04.2013 18:42
polecam przepis do wyprobowania
plocia 07.04.2013 12:09
Ale smaczny schabik, dobrze że mój mąż za nim nie przepada :D
Krystyna32 18.02.2013 05:55
extra
m1monika 01.02.2013 15:09
ale pychotka :-)
KasiaK90 14.07.2012 08:48
pycha
Barbara/zuza22_85 24.01.2012 10:19
pyszne
dorotka0000025 06.01.2012 16:19
a dziekuje - milo ze przepis sie podoba
motomaniak 15.11.2011 14:00
mniam
PaniMISIOWA 23.09.2011 10:32
ciekawy pomysł na panierkę
ronald88 31.05.2011 10:48
pycha
MAR3STA 09.04.2011 18:43
lubię takie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak