Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

hamburger wołowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina mielona 20 dag
cebula 1 szt
jajko 1 szt
bułki 2 szt
pomidor 1 szt
ogórek 1 szt
sałata 1 szt
olej do smażenia 0.5 szkl
kechup 1 szt
majonez tradycyjny 1 szt
sól do smaku
cebula 10 prażona
ser żółty 2 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: hamburger wołowy

Mięso wyrób z połową posiekanej cebuli i jajkiem,przypraw.Usmaż na oleju hamburgery.Ułóż po plasterze sera,dosmaż.Bułki przekrój na pół,podpiecz.Włóż sałatę,hamburger,pokrojone warzywa,polej kechupem i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak