Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FILET Z MASCARPONE I PIECZARKAMI

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 kg.
pieczarki 30 dag.
szalotka 1 sztuka
olej
masło
sól
pieprz
serek mascarpone 250 g.

Przepis i sposób przygotowania na: FILET Z MASCARPONE I PIECZARKAMI

Piersi z kurczaka rozciąć wzdłuż na pół, natrzeć solą i pieprzem. Szalotkę obrać i pokroić. Pokroić na plastry pieczarki. Na maśle i oleju obsmażyć mięso, dodać szalotkę i grzyby, dodać mascarpone, wszystko wymieszać i dusić. Na koniec posypać potrawę estragonem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 26.03.2011 14:13
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak