Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa jarzynowa przecierana II

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
śmietana 50 ml
włoszczyzna 500 g
ziemniak 4 sztuki
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
natka pietruszki 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa jarzynowa przecierana II

włoszczyznę i ziemniaki umyć opłukać pokroić zalać wywarem ugotować pod koniec dodać koncentrat następnie przetrzeć połączyć ze śmietaną posiekana natką i przyprawami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 14.09.2011 20:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak