Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kisoznej i żurawiny

4.0
(22)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
cebula czerwona
marchewka
żurwawina suszona
pietruszka
sok z cytryny
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kisoznej i żurawiny

Kapustę posiekać, marchewkę zetrzeć na drobnej tarce, cebulę posiekać. Skropić sokiem z cytryny, oliwą, wymieszać, dodać żurawinę ,pietruszkę. Przyprawić. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 18.07.2012 22:35
ciekawe
Miki 07.06.2012 13:08
mniam
babcia
babcia 30.03.2012 14:46
pyszna potrawka
edyta44 30.03.2012 11:53
ciekawe polaczenie
Margo1 15.02.2012 21:31
super
kasienka23 25.01.2012 12:19
super surówka!
Wojt@s
Wojt@s 16.12.2011 09:06
extra
Edyta38 11.03.2011 07:38
Wyśmienita spróbuję:)
Ewelina45 08.03.2011 09:29
apetyczna
mehia 07.03.2011 18:47
pyszne
Ania60 07.03.2011 18:19
Surówki z kapusty są pyszne
Jolanta41 07.03.2011 08:55
Ciekawa z tą żurawiną.
Agnieszka_B 07.03.2011 08:54
Bardzo lubię kapustę kiszoną... Nie odmówiłabym takiej surówki:)
ada12302 06.03.2011 20:30
musi być smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak