Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flaki drobiowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso drobiowe 1 kg
woda 3 l
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
sól do smaku
pietruszka zielona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Flaki drobiowe

Polecam do flaczków drobiowych dużą ilość mięska drobiowego z dużą ilością skórek. Rosół gotujemy tradycyjnie według uznania doprawiając kucharkiem i solą do smaku. Pod koniec gotowania mięsko obieramy i kroimy w małe plasterki łącznie ze skórkami. Wrzucamy do rosołu i doprawiamy duża ilością posiekanej natki pietruszki i przyprawy do flaków. Po ok kwadransie gotowania z przyprawami podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 01.03.2014 17:53
pyszne flaczki!
Alex_M 20.02.2014 10:53
na pewno smaczne
gacopierz23 27.10.2013 21:51
smakołyki dla mojego syna
MagdaXXX 28.08.2013 16:38
dietetycznie super
smakoszek 26.06.2013 23:04
też bardzo lubię
Krystyna32 14.06.2013 19:21
bardzo lubię
Katarzyna59 17.07.2012 20:27
pyszne
mic 03.03.2012 11:41
od jakiegos czasu je uwielbiam, a pomyśleć,że kiedyś nie jadałem
ziutula
ziutula 07.11.2011 10:38
takie flaczki też ze smaczkiem zjem...
Iwona51
Iwona51 08.10.2011 10:15
smaczne
daria899 23.05.2011 23:53
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak