Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieprzna karkówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
świeżo mielony pieprz
Musztarda rosyjska Prymat 3 łyżki
olej 4 łyżki
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Pieprzna karkówka

Wszystkie przyprawy mieszamy dokładnie ze sobą, dodajemy olej i musztardę. Marynatą nacieramy karkówkę. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Po tym czasie pieczemy z każdej strony aż karkówka będzie miękka około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 07.04.2011 00:15
Wiele osób lubi ten rodzaj mięsa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak