Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z selera i melona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 200 gram
melon 200 gram
jogurt naturalny 1/2 szklanki
twaróg 125 gram
sok z cytryny
sól
orzechy włoskie 20 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z selera i melona

Łodygi selera pokroić w paseczki, wydrążyć z melona kulki, dodać rzeżuchę oraz orzechy.
Przygotuj sos: Jogurt, twaróg, sok z cytryny dokładnie utrzeć, doprawić do smaku solą.
Seler, kulki melona, orzechy, rzeżuchę wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 06.03.2011 23:11
ciekawy przepis
Patrycja38 06.03.2011 16:31
mniam
MAŁY 06.03.2011 15:05
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak