Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Leszcz po bosmańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

leszcz 800 g
mąka 100 g
cebula 100 g
masło 60 g
olej 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Leszcz po bosmańsku

Leszcza oczyścić i nasolić,pokroić na porcje i obtoczyć w mące,usmażyć na oleju,cebulę pokroić w plasterki,osolić i usmażyć na maśle,następnie rybę przesypać usmażoną cebulą,przykryć i poddusić na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak