Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z piklinga

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez light
ketchup pikantny
Papryka ostra mielona Prymat
pieprz
pikling wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z piklinga

Rybę obieramy z ości i wszystkich wnętrzności, dusimy widelcem i mieszamy z majonezem i ketchupem. Doprawiamy pieprzem i papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdziorka6 25.01.2012 19:52
ciekawie wygl?da
Ewelina47 30.12.2011 09:24
apetyczna pasta
Mysiunia 25.10.2011 13:41
bardzo fajny pomysl:)
Dorian 04.10.2011 10:04
pycha
Natalia40 29.09.2011 19:49
Mniam
romanrafal
romanrafal 07.03.2011 15:05
dobre
MAŁGORZATA108 07.03.2011 09:29
Pastę z ryby wolę na kolację.
Iwona51
Iwona51 06.03.2011 10:51
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak