Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z indyka i porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 20 dag
banan 1 szt.
jabłko 1 szt.
czerwone porzeczki 10 dag
kostka rosołowa 1 szt.
sok z ctryny 1 łyzki
olej 1 łyżki
curry do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z indyka i porzeczek

Pierś gotujemy w kostce rosołowej do miękkości,mięso kroimy w wąskie paski,jabłko w słupki,banana w plasterki,skrapiamy je sokiem z cytryny,przekładamy do salaterki dodajemy mięso,olej łączymy z sokiem z cytryny,przyprawiamy i polewamy sałatkę,porzeczki sypiemy na sam wierzch.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak