Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
grzyby suszone 5 dag
smalec 1 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Grzyby namoczyć w wodzie, kapustę kiszoną odcisnąć od wody, pokroić na mniejsze części, włożyć do garnka, zalać wodą z grzybów i grzybami. Prażyć na małym ogniu aż kapusta zmięknie, na koniec dodać trochę smalcu z skwarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 17.10.2012 23:21
to moze byc super farsz do pierogow i nalesnikow ;)
Grażyna13 22.12.2011 10:51
MNiam :)
ben-ka 01.09.2011 09:29
lubię taką kapustkę:)
edyta44 29.08.2011 19:49
pycha
Ania67 16.04.2011 12:38
uwielbiam
Izabela/bella81 07.03.2011 14:09
pycha:)
pacpaw 06.03.2011 08:45
można również doprawić do smaku solą, pieprzem lub innymi ulubionymi przyprawami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak