Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8
mąka ziemniaczana 4 łyżki
cukier 8 łyżek
mąka krupczatka 4 łyżki
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt

Z jajek ubijamy pianę. Dodajemy przesianą mąkę oraz proszek do pieczenia i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Pieczemy w temp. 180°C przez około 35 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 29.08.2011 10:00
super
Iwona51
Iwona51 12.03.2011 15:28
inaczej robię biszkopt

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak