Składniki:
mieso wołowo-wieprzowe | 250 g |
ziemniaki | 300 g |
bakłażan | 130 g |
cukinia | 1 szt |
sos pomidorowy z ziołami | 1 szt |
żółty ser starty | 5 łyżek |
olej | 2 łyżki |
cynamon Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
woda | 400 ml |
papryka czerwona | 1 szt |
mieso wołowo-wieprzowe | 250 g |
ziemniaki | 300 g |
bakłażan | 130 g |
cukinia | 1 szt |
sos pomidorowy z ziołami | 1 szt |
żółty ser starty | 5 łyżek |
olej | 2 łyżki |
cynamon Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
woda | 400 ml |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: