Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
mleko | 2 szklanki |
seler | 400 g |
orzechy włoskie | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczypta |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
mleko | 2 szklanki |
seler | 400 g |
orzechy włoskie | 100 g |
natka pietruszki | 1 szczypta |
masło | 1 łyżka |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: