Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z porów IV

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw 1,5 l
śmietana 1 szklanka
por 500 g
makaron 200 g
masło 1 łyżka
ketchup 2 łyżki
Majeranek suszony Prymat 1 szczypta
curry 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z porów IV

pory oczyścić opłukać cienko pokroić podsmażyć na maśle zalać wywarem ugotować makaron ugotować połączyć z porami ugotować wymieszać z śmietaną ketchup i przyprawami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak