Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik czereśniowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopty 100 g
rum 3 łyżki
czereśnie 250 g
serek homogenizowany 250 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik czereśniowy

Biszkopty pokruszyć i skropić alkoholem. Serek utrzeć z biszkoptami na krem. Dodać czereśnie i delikatnie wymieszać. Przełożyć do salaterki i wstawić do lodówki na 30 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak