Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z miętą

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrągi 6 szt
cytryny 3 szt
mięta świeża siekana 3 łyżki
masło do smarowania w/g uznania
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z miętą

Ryby oczyścić ,oprószyć solą , skropić sokiem cytryn i odstawić na 2 godz ,następnie stopić masło posmarować nim ryby ,dodać posiekaną miętę i piec w folii,podawac z cytryną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 18.03.2011 06:24
To musi być pyszne!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak