Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z powideł według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rum 2 łyżeczki
cukier waniliowy 1 opakowanie
migdały 3 łyżki
cynamon Prymat szczypta
powidła 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z powideł według Agi

Migdały rumienimy na patelni bez tłuszczu,studzimy,drobno siekamy.Powidła mieszamy z rumem,cukrem waniliowym,migdałami,cynamonem,goździkami i przyprawą do piernika.Farsz pasuje do pierożków z ciasta ziemniaczanego.Pierożki najlepiej smakują polane tartą bułką zrumienioną na maśle i posypane odrobiną cukru.Pycha.Polecam.Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 01.04.2012 11:35
ciekawy przepis
Karmel 15.02.2012 11:05
smaczne
Wacław 21.12.2011 08:23
smaczny !
Grazyna0211 05.09.2011 11:33
fajny
jeta72 28.05.2011 15:50
pyszne;\')
Edyta38 21.05.2011 19:53
pycha
Justyna Jussstiii 09.04.2011 13:30
super
joanna77 21.03.2011 11:15
superaśne
Dorota59 20.03.2011 12:28
pyszne
Haneczka1 10.03.2011 22:27
pycha :)
kochanyptysiu 06.03.2011 18:47
mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak