Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz jabłkowy z manną według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 1 kg
sok z połowy cytryny
cukier 3 łyżki
kasza manna 1 łyżeczka
rodzynki 2 łyżki
cynamon

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz jabłkowy z manną według Agi

Jabłka obieramy,wycinamy gniazda nasienne,kroimy na kawałki,skrapiamy sokiem z cytryny.Wrzucamy do garnka,zasypujemy cukrem,rozgotowujemy.Dodajemy kaszę mannę i dokładnie mieszamy,chwile gotujemy,dodajemy rodzynki,przyprawiamy do smaku cynamonem.Farsz pasuje do każdego rodzaju ciasta pierogowego.Polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 04.01.2012 09:25
extra
misia53 01.09.2011 12:53
dobry też z naleśnikami
misia53 01.09.2011 12:51
fajny deserek
Justyna Jussstiii 27.03.2011 12:59
pychotkkaaa
Ania67 24.03.2011 14:50
świetny
kochanyptysiu 06.03.2011 18:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak