Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z wołowiny Justynki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 400 gram
cebula biała 1 szt
marchewka 2 szt
ziemniaki 400 gram
surówka 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z wołowiny Justynki

Mięso z wołowiny (40 dag) ubijamy na cienkie plastry. Doprawiamy solą i pieprzem Prymat. Podsmażamy je lekko na oleju, dodając stopniowo pokrojoną cebulę i marchew. Następnie wszystko podlewamy niewielka ilością wody i dusimy aż powstanie sos. Podajemy z gotowanymi ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.04.2013 01:06
smaczny obiadek
smakowita 23.04.2012 16:34
pyszne roladki
halina17 13.04.2012 13:54
smaczne zrazy
Marlena/Kinia 24.01.2012 09:44
zrazy jak zwykle pyszne
Emiliozo 17.01.2012 07:51
lubię wołowinę
halina17 01.01.2012 16:33
smaczne
ziutula
ziutula 03.10.2011 08:11
zraziki to mogę jeść sporawo
misia53 26.09.2011 13:01
Wołowinka jest pyszna , zwłaszcza z mlodej sztuki....
piotereq 21.07.2011 10:28
ulubione...
AgaS10 15.06.2011 09:09
świetne:)
Robert10 12.05.2011 16:02
pyszne-bardzo takie lubię
ronald88 30.04.2011 21:51
super
Kuchareczekjeden 19.04.2011 12:35
świetne!
Ania67 26.03.2011 20:02
uwielbiam
kanu83 18.03.2011 12:01
wpraszam się na obiad:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak