Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto karpatkowo-kajmakowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
kajmak 1 szt
polewa czekoladowa 1 szt
wiórki kokosowe do smaku
mleko do smaku
herbatniki 2 paczki
krem do karpatki 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto karpatkowo-kajmakowe

Mlekiem nasączamy biszkopt.Krem karpatkowy przyrządzamy według przepisu na opakowaniu.Masę karpatkową nakładamy na ciasto.Kajmak mieszamy z pokruszonymi drobno herbatnikami.Nakładamy kajmak na krem karpatkowy.Polewamy ciasto polewą czekoladową.Dekorujemy ciasto wiórkami kokosowymi lub innymi składnikami które lubimy.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 14.07.2011 00:21
to musi być pyszne
Dorota59 31.05.2011 10:55
musi być pyszniutkie
Iwona45 26.05.2011 08:33
rewelacja;]PYCHA
stokrotka 28.03.2011 16:48
mniam...
Margo1 08.03.2011 18:54
wspaniałe
RenataZ-et 06.03.2011 19:16
Śliczne ciasto ;)
Ania67 05.03.2011 22:06
Fajniutki przepisik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak